BESTILLINGERHvornår bliver min ordre leveret?

Vi pakker og fragter ordrer mandag til fredag. Vi gør vores bedste for at pakke enhver ordre indenfor 24 timer. Den normale leveringstid for GLS er 1-2 hverdage.
Leveringstiden for alle pre-orders vil blive noteret på produktsiden og vil ligeledes blive noteret på ordrebekræftelsen.
Hvis du køber et pre-order produkt sammen med et andet produkt vil vi sende pakken så snart pre-order produktet kommer på lager medmindre andet du aftaler andet med os.Kan jeg ændre på min bestilling?

Desværre kan vi ikke lave ændringer på bestillinger. Hvis du ønsker at annullere en ordre, kan du sende en email til os på connect@ampali.dk sammen med dit ordrenummer og vi vil forsøge at annullere inden ordrepakken bliver sendt afsted. Hvis du vil ændre din ordre kan du lave en returnering og benytte vores gratis returlabel, der følger og derefter lave en ny bestilling.Der er et problem med min leverede ordre

Vi er kede af, at dette er sket! Venligst kontakt os på connect@ampali.dk med dit ordrenummer sammen med et billede af ordresedlen, der blev sendt med i din pakke og vi vil tage hånd om dette så snart vi kan.