Levering

Vi gør vores bedste for at sende alle vores pakker inden 24 timer efter modtagelse af ordren. Din ordre vil blive fragtet af GLS og alle rater er kalkuleret ved betaling.
Alle ordre i Danmark er med fri fragt. Grundet høj efterspørgsel er den midlertidige leveringstid 3-5 hverdage.
Venligst vær sikker på, at din ordre vil blive fragtet til en sikker adresse. Først pakken er leveret til den korrekte lokation kan vi ikke være ansvarlige for tabt eller stjålne pakker.
For enhver speciel / presserende anmodning venligst kontakt os på customercare@ampali.dk

Retur

Vi tilbyder returnering på alle ordrer i Danmark indenfor 14 dage. Omkostningen ved fragt og en evt. returnering er en høj omkostning for en lille virksomhed som os. En returnering vil derfor koste DKK 40 for kunden, som bliver fratrukket betalingen, når denne bliver refunderet til kunden.

Du kan finde dit returlabel i pakken med dine produkter. Det eneste du skal gøre er at placere returlabel ovenpå pakken, forsejle den sikkert og aflevere pakken hos din nærmest GLS PakkeShop. I tilfælde af, at du ikke har modtaget et returlabel, venligst send os en email til customercare@ampali.dk.

Vi tilbyder ikke bytteservice. Hvis du kunne tænke dig at bytte et produkt, venligst send din vare retur for en fuld refundering og lav herefter en ny bestilling.
For at gennemføre en returnering venligst følg nedenstående trin:

 

  • Venligst udfyld vores "return reason" på følgesedlen, der følger med den originale pakke. Venligst sørg for at lægge en kopi af følgesedlen i returpakken så vi kan identificere din ordre.
  • Venligst benyt vores forudbetalte returlabel og påfør den ovenpå forsendelseslabel, hvis du bruger den originale emballage. Venligst forsegl emballagen sikkert.
  • Venligst aflevér pakken til din nærmest GLS PakkeShop. Klik her for at finde oversigten over GLS PakkeShops.
  • Indenfor 7-10 hverdage efter modtagelse af din returnering vil du modtage en mail fra os, der fortæller at din returnering er blevet behandlet. Din refundering vill blive krediteret til det samme kort, som blev brugt til det oprindelige køb. Refunderingen fra banken til din konto kan have en ventetid på 10 hverdage.
  • Hvis du kunne tænke dig at returnere og at du af en årsag ikke har det originale returlabel, venligst læg en kopi af din følgeseddel og kontakt vores kundeservice for returneringsadresse på customercare@ampali.dk. Vi vil derefter refundere dig for forsendelsesomkostninger.

Zero Waste Guarantee
Returnering

For at tilsikre os minimal spild af vores produkter, tilbyder vi fri returnering af alle brugte Ampali produkter. Returnér de Ampali produkter, som du ikke bruger længere og modtag en 20% rabatkode på gavekort til dit næste køb på ampali.dk. På denne måde hjælper vi med at genbruge og fornye værdien af dine preloved Ampali styles.
For at gennemføre en "Zero Waste Guarantee", venligst følg nedenstående trin:

  • Venligst lav en note med dit ordrenummer og/eller fulde navn og email på den originale forsendelse i returpakken. Du kan enten finde dit ordrenummer på din kundeprofil på www.ampali.dk eller i din ordrebekræftelse, som er blevet sendt til dig på email.
  • Kontakt vores kundeservice for returneringsadresse på customercare@ampali.dk. Indenfor 7-10 hverdage ved modtagelse af din returpakke, vil du modtage en email fra os, hvor vi bekræfter behandlingen af din "Zero Waste Guarantee" returnering.
  • Du vil sammen med bekræftelsen på behandlingen modtage et digitalt gavekort, der giver dig 20% rabat på næste køb.
    Gavekortet udløber efter 90 dage.